Tradycja

Gotujemy dla Was od prawie 20 lat. Jesteśmy wielopokoleniową rodziną zaangażowaną w gastronomię. W tę przgodę wciągnęła nas babcia Basia, to dzięki niej szanujemy tradycje. Rosół to włoszczyzna, kura i przyprawy, a barszcz powstaje z buraków. Proszki zostawiamy w łazience.

 

 

Zdrowie

Nasza rodzina zawsze stawiała na produkty dobrej jakości. Pamiętam zakupy z moim dziadkiem na Gdyńskiej Hali Targowej, gdzie kupowaliśmy wiejskie jaja, masło, sery i … żółciutkie kaczuszki, ale to inna historia:) Te wartości przenosimy do kuchni. Od kiedy w naszej rodzinie pojawiły się dzieci, z dodatkową dbałością wyszukujemy produktów do naszych dań. Motto: Jeżeli sam masz ochotę zjeść dane danie, to możesz je zaserwować naszym gościom.

 

 

Pasja

Mamy to szczęście, że nasza praca to jednocześnie nasza pasja. Budzę się rano i myśle co dziś ugotuje, co Wam będzie smakować, na co jest sezon i co mogę z tego zrobić. Poszukujemy nieustannie. Nowych smaków, inspiracji, ciekawostek, ale również wracamy do starych sprawdzonych przepisów, mądrości, tradycji.

Witajcie w Naszym świecie.